Signat un acord de col·laboració electoral

El passat mes de maig SIAU i SIDIB iniciaren converses per tal de dur a terme accions que donessin força als objectius que ambdues formacions s’han fixat. De les converses i les trobades s’ha arribat a l’acord de col·laborar conjuntament i activament en el procés d’eleccions sindicals a les distintes Juntes de Personal que culminarà amb la votació de dia 1 de desembre. Anunciam públicament que en el procés electoral concorrerà solament una de les sigles, SIAU, amb el convenciment que finalment en trauran profit els qui són els vertaders protagonistes, els docents de l’ensenyament públic. Creiem fermament en el que fem i tenim l’esperança en què és possible un altre tipus de sindicalisme. Vivim un moment excepcional, un moment d’emergència que requereix la unió de forces noves i màxima solidaritat. Continuam endavant!