SIAU aconsegueix que en menys de 24 hores la Conselleria identifiqui les places alliberades provinents dels interins reclamats

No han passat ni 24 hores des que vàrem denunciar públicament que havíem exercit el dret d’accés a la informació pública per identificar els funcionaris interins que han sigut reclamats pels sindicats i la Conselleria. Aquesta informació, fins ara, la coneixíem quan es duia a terme l’adjudicació definitiva de destinacions provisionals per al funcionariat interí (la que té lloc durant l’estiu de cada any). Ahir us vàrem anunciar que “la Conselleria d’Educació i Formació Professional tard o d’hora haurà d’acabar identificant als ‘reclamats’”. Sabíem que tenien l’obligació de fer-ho, per més que s’hi volguessin negar. Doncs finalment haurà estat més d’hora que tard, ja que la identificació s’ha portat a terme just l’endemà. En total sabem que es tracta de 102 interins “reclamats”. Accedint a la convocatòria setmanal de places publicada avui migdia en el “Portal del docent interí”, concretament a l’apartat «Places disponibles», trobareu les 102 places amb el comentari: “[PROVÉ DE PERSONA RECLAMADA. PLAÇA ORIGINAL xxxx]”. El número de la plaça origen serveix per identificar la persona “reclamada”. Ara només manca una informació que la Conselleria també haurà de facilitar i encara no ho ha fet: la destinació del “reclamat” (nom del sindicat, de la direcció general, etc.).