SIAU celebra que Martí March hagi anunciat que deixarà de ser conseller d’Educació

El conseller d’Educació, Martí March

Des de SIAU consideram que, per una vegada, en Martí March ha pres una bona decisió: la de no renovar el càrrec de conseller d’Educació. La comunitat educativa haurà hagut de suportar vuit anys a un pedagog de despatx que no ha volgut escoltar ni dialogar amb els i les docents, portant a terme polítiques nefastes que han consistit a fer perdre drets sobretot al professorat en situació més precària i omplir l’administració d’amistats a dit. Per si no n’hi havia prou amb tot això, fins i tot, s’ha negat a reunir-se amb nosaltres, la tercera força sindical de l’ensenyament públic. SIAU té sol·licitada, via registre i des del passat 31 d’agost, una reunió formal amb el conseller. Ja han passat més de cinc mesos i encara no hem obtingut cap resposta. Consideram un fet bastant inusual que un conseller es negui a reunir-se amb un sindicat que té representació, més tenint en compte que s’ha reunit amb tota la resta de forces sindicals. 

Dia 29 de juny, com recordareu, des de SIAU vàrem acudir a la Conselleria d’Educació per entregar el butlletí de notes a Martí March. Hem pogut constatar que els seus resultats no han millorat amb el pas del temps; la seva qualificació ha continuat sent negativa. Desitgem que el proper conseller/a d’Educació tengui un tarannà més dialogant i entengui que donar l’esquena al professorat i als seus representants no és el camí correcte.