SIAU envia una queixa formal a la Junta de Personal Docent de Mallorca pel comunicat de premsa que ha enviat on dóna a entendre que SIAU no forma part del Ple

Encapçalament que la JPDnU de Mallorca ha enviat als mitjans de comunicació

En el comunicat de premsa que s’ha enviat des de la Junta, es dona a entendre que el Ple de la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca està format per 6 sindicats i que SIAU no en forma part. És un redactat que porta a una interpretació totalment errònia. SIAU forma part del Ple de la Junta de Personal Docent de Mallorca com a tercera força representativa (tant en nombre de representants com de vots), igual que forma part de la resta de Juntes de Personal Docent. I com hem comunicat avui matí, vàrem votar en contra de la proposta de resolució que es vol enviar al futur Govern de les Illes Balears. A la fotografia adjunta veureu l’encapçalament que s’ha enviat als mitjans de comunicació perquè cadascú jutgi per ell mateix. Informam que també votarem en contra de la proposta esmentada a la resta de Juntes de Personal Docent. En els temps que ens trobam és inútil intentar censurar la informació.