Obert per agost!

Aquest mes d’agost SIAU no parteix de vacances. Ara vivim un moment excepcional que fa més necessari que mai que ens tengueu disponibles no només a través de les nostres xarxes socials i telèfon sinó també de manera presencial. Ja sabem que enguany és un any atípic, on coincideixen processos i tràmits molt importants. A més a més, som conscients de tot el malestar que els docents acumulam a causa d’una nefasta gestió que prové de bastant enrere, concretament de la passada legislatura. Les vacants de finalització prevista «3 anys», el proper concurs de trasllats d’àmbit autonòmic i el «decret escombra», entre altres, auguren l’inici d’un curs, el 2023-2024, tens i complex. Així i tot, no tingueu el més petit dubte que superarem cadascun dels obstacles que ens anem trobant pel camí i que arribarem a bon port.