SIAU condemna els atacs feixistes que ha rebut durant la matinada d’avui la seu de l’STEI

Davant els atacs procedents del feixisme més ranci cal unitat. Des de SIAU volem recordar que no permetrem que s’ataqui a la llengua catalana dins l’àmbit de l’ensenyament de les Illes Balears. En aquests moments existeix un front comú de la comunitat educativa i atacs com els que han succeït durant la matinada d’avui no fan més que reforçar-lo. Condemnam les pintades vandàliques i transmetem el nostre suport al sindicat STEI.

Tots tenim memòria i recordam que va passar durant la legislatura d’en José Ramon Bauzá. No volem que es torni a un ambient de crispació per tal d’acontentar a certs grupuscles que l’únic que cerquen precisament és dividir-nos. Les idees s’han de defensar a través dels arguments i la paraula, no de la imposició i les salvatjades. Tanmateix, per més que s’ataquin seus sindicals, s’aprovin normes que rompin amb els consensos lingüístics de dècades i es cultivi la política de l’odi, no aconseguiran el seu objectiu principal. Som un poble amb una cultura, identitat i llengua pròpia que estimam, i les defensarem amb dents i ungles!