SIAU sí que publica les xifres de la vergonya

Els i les docents de Balears tenim dret a saber que som els més maltractats de tot l’Estat. Recordau la retallada del 2,9%? Els únics docents en tot el territori espanyol que se’ns ha negat el seu cobrament íntegre. I la carrera professional? Tres quarts del mateix. Els exemples de discriminacions cap a nosaltres, són tants que no acabaríem avui si els haguéssim de citar tots. En aquestes imatges podreu apreciar quina taxa cobra per especialitat cada territori que celebrarà conjuntament el concurs extraordinari de mèrits docents. Som els més maltractats i amb diferència. Que aquestes xifres de la vergonya no es denunciïn com a mínim a les meses sectorials, que haurien de servir d’alguna cosa, és una mostra més de fins a quin punt s’han accentuat els mals vicis entre uns i altres. A SIAU sí volem publicar aquest i tota la resta de greuges comparatius als quals ens tenen sotmesos, per dignitat i per justícia!