Publicat el ROC amb l’oposició de tots els sindicats docents

Avui, s’ha publicat en el BOIB el nou Reglament Orgànic de Centres (vegeu l’enllaç), amb el que tornam moltes passes enrere dins l’ensenyament públic. És insultant que es publiqui en el BOIB un document que té el rebuig de tots els sindicats (en el seu moment, quan va passar per mesa, ni una sola organització hi va votar a favor). Un document que imposa experiments metodològics que no tenen estudis mínimament seriosos al darrere, que obri la porta als perfils «no justificats» per poder col·locar amistats a dit dins l’empresa pública, que facilita l’explotació dels treballadors públics a través d’una permanència imposada per fer activitats del tot improductives i absurdes, que dona més poder als que estan dins dels despatxos en comptes d’empoderar als claustres, que potencia encara més la precarització laboral…

Evidentment, SIAU rebutjam aquest document insultant, que no és més que una altra mostra de provocació cap al professorat.