SIAU compleix el seu primer any de vida des de la seva constitució el dia 28 de febrer de 2022

Avui és un dia molt especial, SIAU celebra el seu primer aniversari des de la seva constitució el dia 28 de febrer de 2022. Deixam enrere un any frenètic que ha donat per molt. Un any que ens ha aportat un aprenentatge molt valuós, experiències molt enriquidores, importants victòries i conèixer gent esplèndida.

Les persones que iniciàrem aquest nou projecte, ho férem carregats d’il·lusió i amb el convenciment que és possible fer les coses de manera diferent i digna, pensant en el bé col·lectiu i en construir una educació vertaderament de qualitat que estigui al servei dels seus professionals, els i les docents. Les eleccions del passat mes de desembre varen ser una primera prova de foc que superàrem amb escreix, obtenint representació a totes les illes i situant-nos com a tercera força més votada de les Illes Balears. Ara hem iniciat una nova legislatura que, sent conscients que no ens ho posaran fàcil, ens engresca a continuar batallant a favor dels drets sociolaborals de tots i totes. Com sabeu, fa escassos dies rebíem les claus del nostre primer local sindical i, prompte, inaugurarem nous locals sindicals, repartits entre les distintes illes, que ens ajudaran a estar encara més a prop del professorat. Seguim!