SIAU condemna la campanya dels ultres contra els docents i la llengua catalana

Aquests dies som testimonis d’una campanya engegada per unes minories ultres que pretenen desprestigiar la tasca dels docents i imposar la divisió a l’àmbit de l’ensenyament a través de la segregació lingüística i altres disbarats. Per si no n’hi havia prou amb l’aprovació del Pla Pilot de segregació lingüística, ara s’han començat a penjar cartells que ens recorden a temps obscurs de la història que pensàvem ja s’havien superat.

Fins i tot, hem sabut que la casa reial espanyola ha atorgat el títol honorífic de «reial» (o com ells diuen, «reyal») a «s’Acadèmi de Sa Llengô Baléà» que defensa l’extermini de la llengua catalana i que a Balears ha de romandre «Sa Llengô Baléà», una llengua fictícia i que no disposa de normes ortogràfiques, com es pot apreciar en els seus escrits.

Notícies com aquestes semblen una innocentada, però per desgràcia no ho són. Des de SIAU condemnam aquesta campanya que pretén desprestigiar al nostre col·lectiu, crear divisió dins les escoles i censurar la llengua catalana. Per acabar, advertim a les minories ultres que no aconseguiran allò que altres ja intentaren en el passat i fracassaren estrepitosament en l’intent.