Diversos mitjans de comunicació es fan ressò de les demandes de SIAU entorn de la campanya engegada pels ultres

El secretari general de SIAU, Joan Crespí, ha demanat a través dels Informatius d’IB3 Ràdio que el Govern respecti la normativa actual i els Projectes Lingüístics dels Centres per evitar conflictivitat a les aules. SIAU ha explicat que “Ara es vol crear un problema on no n’hi havia. Es pretén crear divisió, es pretén que les famílies escolaritzin els infants en castellà i es pretén segregar. És una segregació lingüística que posa en perill la llengua pròpia de les Illes Balears”.

Intervenció del secretari general de SIAU, Joan Crespí, als Informatius d’IB3 Ràdio

També se n’ha fet ressò l’arabalears que ha recordat que “El primer sindicat a expressar el seu rebuig cap a la campanya ha estat el Sindicat Independent, Autònom i Unitari (SIAU)”. A continuació podreu accedir a la notícia sencera: “Vox utilitza la imatge d’un nin amb la boca tapada per defensar la segregació lingüística

Fragment de la Notícia de l’arabalears (26/04/2024)

Finalment, el mitjà de comunicació Última Hora, arrel de l’Agència EFE, ha difós la condemna de SIAU: “Denuncian que una campaña de Vox de elección de lengua va contra los docentes y el catalán

Imatge compartida a Última Hora